Jak zvládnout SCD a život s ní

SCD koblihy – lze i jako litá buchta

Pokud máte doma formu na pečení koblih (vypadá podobně jako ta na wafle, jen tvar je koblihový :)), určitě ji otestujte s tímto těstem.

Já jsem zvyklá jej připravovat na plechu jako klasickou buchtu s ovocem a nikdy mě ještě nezklamala. Několikrát jsem z tohoto těsta dělala i základ na dort a pokaždé se to vyplatilo. A nemusí se vážit! 🙂

Za zkoušku by možná stálo těsto osmažit na ghí, ale to na mě ještě čeká – nebo mě předběhnete? 🙂

Jak si tuhle dobrotu můžete připravit?

Troubu předehřejte na 180 °C. Smíchejte všechny suché ingredience. Mokré ingredience rozmixujte a vmíchejte do suchých. Následně vše řádně promixujte dohladka.  Naplňte vymazané formičky nebo pečícím papírem vyložený plech a pečte cca 20 minut.

Další inspirace na vás čeká u mě na Facebooku nebo v uzavřené skupině.

Víc o vaření podle Specifické sacharidové diety jsem pro vás sepsala v eBooku zdarma, nebo v mojí první ucelené eKnize. Zde vás provedu dietou krok po kroku a přidám spoustu užitečných tipů, jak zvládnout proces uzdravení střeva co nejsnadněji.

Těším se na vás zase příště.

J.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *