Jak zvládnout SCD a život s ní

Guláš bez mouky, co po něm není těžko v žaludku

Kdo ho ochutná, nevěří, že v něm není mouka. Je hustý, plný chuti a není po něm těžko v žaludku. Rozhodně patří mezi naše domácí stálice, tak se nebojte ho taky vyzkoušet 💪

Připravte si:

Cibuli nakrájejte na kostky a osmažte na oleji spolu se 2 očištěnými mrkvemi. Přidejte maso a opečte ho zprudka. Dosolte, přidejte špetku drceného kmínu, půl lžičky sušeného česneku a půl lžičky sušené papriky. Vše promíchejte. Nakonec přidejte omyté a na kusy nakrájené papriky. Zalijte vše vodou a duste pod pokličkou doměkka.

Jakmile maso změkne, vyndejte jej z hrnce a zbylou směs rozmixujte tyčovým mixérem. Přidejte majoránku dle chuti a krátce povařte.

Nakonec vraťte maso do omáčky.

 

Recept na knedlíky najdete TADY ve skupině. Je jich tam k nalezení hned několik variant.

A pokud ještě nemáte doma tuhle brožurku ZDARMA, stáhněte si ji. Ucelí vám základní informace o SCD a navíc získáte Kartu pro číšníka, kterou využijete v každé restauraci.

Dobrou chuť❣️

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *